Mediatraining

Onze mediacoaches staan klaar om je te begeleiden in de wereld van mediapresentatie en -strategie.

Wat is mediatraining?

Mediatraining is een essentiële dienst voor iedereen die de media met vertrouwen wil benaderen en effectief wil communiceren in de openbaarheid. Of je nu een doorgewinterde professional bent of net begint, onze deskundige trainers helpen je om je boodschap helder over te brengen, zelfverzekerd te spreken tijdens interviews en om te gaan met lastige vragen en onverwachte situaties.

Met onze mediatraining leer je:

Effectieve communicatie met journalisten en interviewers.

Je boodschap doelgericht en helder over te brengen.

Stressvolle interviewsituaties te beheersen.


Waarom mediatraining bij DitisgeenPRbureau.nl?

Wij begrijpen de waarde van mediavaardigheden. Onze ervaren mediacoaches (allen met een journalistieke achtergrond) hebben met diverse professionals gewerkt, variërend van ondernemers tot publieke figuren, om hen te helpen bij het optimaliseren van hun mediamomenten. Wij bieden een persoonlijke aanpak en maatwerktraining om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Basisprijs: slechts €2000

Wij geloven dat mediavaardigheden voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Daarom bieden we onze hoogwaardige mediatraining aan voor een basisprijs van slechts €2000. Dit omvat persoonlijke coachingssessies, praktische oefeningen en waardevolle feedback om je te helpen groeien als een zelfverzekerde en competente mediapresentator. Ook sturen we een cameraprofessional mee die alles in beeld brengt zodat je kunt leren en de beelden samen kunt analyseren.  

Klaar om je mediapresentatie te verbeteren? Neem contact met ons via rob@ditisgeenprbureau.nl. Samen bouwen we aan jouw succes in de media.

Benieuwd naar de veelgestelde vragen?

faq
Free Press Unlimited Homepage

Wij steunen vrije pers, doneer ook!

nl_NL