Gerespecteerde partners van DitisgeenPRbureau.nl

Miss Publicity Home

Miss Publicity

B2C Hospitality PR

Zichtbaarheid, dat is wat wij creëren. In media, door influencers of op blogs. Ons netwerk reikt ver. Wij geven het verhaal achter het merk een podium en daarmee hebben we sinds 2003 ervaring. In die jaren hebben we verschillende tools ontwikkeld om pers en publiek te informeren, denk aan het opstellen van persberichten, het bedenken van PR strategieën, het organiseren van pers events, het toepassen van influencers marketing en het aangaan van samenwerkingen met mediapartners.

Ixte home

Ixte

Ixte is een LinkedIn Ads bureau dat is opgericht door Ilya Popyuk, een bekende LinkedIn Ads-expert. Het bureau is gespecialiseerd in het creëren en beheren van LinkedIn Ads-campagnes voor B2B-bedrijven, met de focus op het genereren van hoogwaardige leads en het stimuleren van ROI. Wat Ixte onderscheidt van andere agencies is hun focus op resultaat en het werken met gecertificeerde senior marketeers. Als leider en innovator op het gebied van LinkedIn Advertising, Demand Generation, Account Based Marketing en Thought Leadership Advertising, heeft Ixte de expertise en visie om de marketing van B2B organisaties naar de volgende stap te brengen. Ixte heeft samengewerkt met verschillende klanten, waaronder PostNL, Spring GDS, Rijksoverheid en Artefact (Adyen). Het bureau heeft indrukwekkende resultaten geboekt voor hun klanten en zijn hierdoor over het algemeen een geweldige optie voor high end B2B-bedrijven die het meeste uit hun marketing en sales willen halen.

Fair Focus home - B2B PR Communicatie

Fair Focus Communicatie

Fair Focus is een bedrijf dat gespecialiseerd is in effectieve communicatie voor kleine en middelgrote B2B-bedrijven. Ze helpen bedrijven hun verhaal eerlijk en duidelijk te vertellen, zowel online als offline, om hun doelgroep te bereiken. Fair Focus promoot positieve en hoopvolle verhalen die bijdragen aan de vooruitgang van het Nederlandse bedrijfsleven en zorgt ervoor dat relevante boodschappen effectief worden gedeeld.

Free Press Unlimited Homepage

Free Press Unlimited

Free Press Unlimited werkt aan zes thema’s om onze missie te realiseren: betrouwbare informatie voor iedereen beschikbaar maken. We zijn over de hele wereld actief en werken samen met veel verschillende (lokale) partners.

Green Web Media

Green Web Media is a leading digital marketing company with over 14 years of experience. Our team of professionals includes experts in various fields, such as technology, marketing, management, design, development, and social media. We offer a wide range of services, such as digital marketing, website design and development, Social Media Optimization, Search Engine Optimization, and Pay Per Click advertising. Green Web Media is a certified Google AdWords partner and a global service provider with clients in USA, UK, Australia, Canada, Europe, and the Middle East.

Eyevestor Home

Eyevestor

Wij zijn The Share Company

We maken de aandelenmarkt beschikbaar voor zowel 99% van alle bedrijven, als alle mensen die nog niet actief beleggen in de aandelen van de bedrijven waar ze in geloven en bijhoren. Het resultaat is namelijk een andere maatschappij. De Aandeelmaatschappij. Met gelijkgestelde belangen bouw je een totaal andere relatie op. Doe je het goed dan zijn je co-owners ook tegelijk je trouwste klanten en je beste ambassadeurs.

Buro Ponzo Home

Buro Ponzo

Een compact Rotterdams ontwerpbureau met de capaciteit en vaardigheden van een groot bureau. Wij ontwerpen voor starters, gevestigde ondernemingen, overheid en corporates. Voor iedere klant denken wij mee vanuit de ambities en mogelijkheden. Wij zetten eenvoudige en complexe vraagstukken van klanten om in doeltreffende visuele communicatie. Dit doen we door strategie, ontwerp en techniek te combineren in ons creatieve maakproces.

Wil je ook onze partner worden ?

Contact

Free Press Unlimited Homepage

Wij steunen vrije pers, doneer ook!

nl_NL