Dit zeggen onze klanten

“Erg fijn om met DitisgeenPRbureau samen te werken! Hun enthousiasme is onuitputtelijk en de resultaten waren boven verwachting. Ruim aantal zeer mooie publicaties en media aandacht. Thanks DitisgeenPRbureau!”

Graciëlla van Vliet

Co-Founder Closure

“Rob heeft een hele energieke persoonlijkheid die weet te verrassen met zijn inzichten. Ik heb met hem samengewerkt voor ShareDnD waar hij op een slimme manier landelijke aandacht wist te krijgen.”

Romeo Vreeken

Senior program manager Randstad

“We hebben talloze publicaties gekregen in allerlei Nederlandse media, van de dagbladen tot vaktijdschriften tot ondernemersplatforms. Ook hebben we een aantal internationale publicaties voor elkaar gekregen. Al sparrend komen we samen altijd tot goede campagnes. Ik ben er heel blij mee.”

Ermesto Spruyt

CEO Tunga

Samenwerken met DitisgeenPRbureau betekent schakelen met een team dat recht door zee is en hun hart op de tong draagt en die hun duidelijke visie en ondernemersgeest om weet te zetten in concrete acties en daden. Ze weten door op overtuigende manier hun verhaal over het voetlicht te brengen, partners te enthousiasmeren en aan zich te binden. Met oog voor resultaat en de lange termijn.”

Karel van der Woude

ISM e-Group

“Een fijne manier van samenwerken en goed contact. Zeker voor MKB’ers een interessante en goede partij om mee samen te werken. DitisgeenPRbureau biedt een hele toegankelijke manier om PR te doen voor kleine bedrijven.”

Florent Geerts

Business Unit Manager Thirona

Lars Crama

“After disappointing experiences with other PR agencies, DitisgeenPRbureau positively surprised us with their dedicated, hands-on, “can do” mentality. In a very short period of time, DitisgeenPRbureau activated their press network of press contacts, resulting in various media publications and interviews, while continuously keeping us informed of the progress.”

Lars Crama

Private Lead Upstream Rotterdam

“Het team bij DitisgeenPRbureau zijn echte hands-on expert op het gebied van PR. Voor ons evenement hebben zij in korte tijd hun rol als PR strateeg ver boven verwachting volbracht.”

Michael Los Bonenkamp

Upstream Rotterdam

“Fijne samenwerking, vriendelijk, humoristisch, een echte Amsterdamse team die wel van aanpakken weet. Een nuchter maar toch creatief PR bureau”

Sander Claessen

Marketing & Design Manager Lightwell

Wil je meer informatie of een kennismakingsgesprek?

Contact
Free Press Unlimited Homepage

Wij steunen vrije pers, doneer ook!

nl_NL